A la Plaça de la Constitució, a l'esquerra de l'església parroquial de Sant Bartomeu de Sóller, trobem la seu del ja desaparegut Banc de Sóller: un edifici construït el 1899 amb la finalitat de custodiar el capital dels sollerics emigrats que havien tornat al seu poble després de fer fortuna a l'estranger.
Entre 1910 i 1912 es va dur a terme una reforma, finançada pels sollerics que havien tornat, seguint un estil arquitectònic que també va arribar a Sóller amb l'ona migratòria de principi de segle: el modernisme.
Dissenyada per Joan Rubió i Bellver, deixeble d'Antoni Gaudí, la reforma del banc encaixa a la perfecció amb l'església de Sant Bartomeu, obra del mateix arquitecte, i dóna un aire modernista-gaudinià a tota la Plaça de la Constitució. L'edifici de tres plantes destaca pel portal d'arc de mig punt, les variades finestres amb ondulades reixes de ferro forjat i el balcó del primer pis amb doble tribuna circular. Sobre aquest, l'escut de Sóller i el cap d'un lleó, recordant la funció originària de l'edifici.
En els pisos superiors veiem finestres de disseny irregular i els panells de les rematades de la façana modificades entre 1946 i 1949, a càrrec de l'arquitecte Guillem Muntaner.
A més de les famoses gambes i taronges de Sóller, a la nostra vall es produeixen molts i diversos productes alimentar...
Envoltada per les muntanyes de la Serra de Tramuntana i amb una climatologia única dins de l'illa, Sóller compta amb ...
Sóller és un municipi amb molts de llocs amagats que només els veritables sollerics saben on es troben... I el lloc i...
Passejar per Sóller és trobar-se amb una història amagada darrere cada cantonada, gaudir d’un preciós paisatge a cada revolt del camí, redescobrir un detall que fins al moment ens havia passat desapercebut: recorre la Vall de Sóller i deixa’t sorprendre pels tresors amagats que t’estan esperant.